Om oss

Vacant Vårdbemanning AB är en del av Vacant som bemannar vården med alla kompetenser av vårdpersonal – från specialistläkare till personliga assistenter i Norge och Sverige. Vacant grundades år 2000 av Jan Olav Brondbo och Kent Inge Eldevik som båda är leg. sjuksköterskor och har arbetat med vårdbemanning sedan år 2000. Vacant-bolagen omsätter ca 250 miljoner på den nordiska marknaden.

I Sverige levererar vi till regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela landet. Tillsammans med dotterbolaget ABC Doctor AB har vi en stor bas av vårdpersonal såsom sjuksköterskor, specialistläkare, fysioterapeuter och personliga assistenter. Flera av dem som arbetar med bemanningen har själva en bakgrund inom vården, vilket underlättar förståelsen för kundernas behov och matchningen av den kompetens och de egenskaper som krävs vid varje bemanning eller rekrytering.

Vi strävar efter att våra kunder ska uppleva Vacant som en erfaren och kompetent samarbetspartner – inte bara som en leverantör av vårdpersonal!  


Målsättning

Vår arbetsmodell ger våra kunder – och inte minst patienterna – den allra bästa vårdtjänsten baserad på optimal matchning mellan patienternas/brukarnas behov och den vikarierande vårdpersonalens kompetens.